Digitális Szerződés

Digitális Szerződés

Digitális Szerződéskötés Gyorsan és Egyszerűen

2020. április 21. - Everprove

Napokon belül elindítjuk az Everprove alkalmazást. Több, mint egy éve dolgozunk azon, hogy kisértékű ügyleteid megkötésekor segítségedre lehessünk, a nagy nap pedig hamarosan elérkezik, indulunk!

metaimg_hu.jpg

Mik is azok a "mikroügyletek"? Saját megfogalmazásunk szerint ezek olyan kisértékű magán szerződések, mint egy egyszerűbb adásvétel, bérlet, kölcsön stb. Eladsz egy használt mobilt, bérelsz egy kocsit két hónapra egy ismerőstől, kölcsönadsz egy havernak. Közös tulajdonságuk, hogy általában kis értékük miatt, vagy más logisztikai okból ezeket általában nem megfelelő formában szerződöd le. Sőt, legtöbbször talán egyáltalán nem dokumentálod. Olyan ügyek ezek, melyeket nem tartasz annyira fontosnak, hogy szerződést kössél, mert a szerződéskötés bonyolult dolog.

No ez többet nem kifogás! Nem kell többet lemondanod a profin megszövegezett szerződésről még legkisebb ügyleteid esetén sem. Az Everprove útján percek alatt köthetsz digitálisan szerződést partnereddel. Neked csak annyi a dolgod, hogy megadod az alapvető feltételeket, és megküldöd az ügyet a partnerednek. Ő elfogadja, aláírjátok és készen is vagytok.

Megállapodásotokról mi ügyvédek által előkészített profi szerződésminta alapján érvényes szerződést hozunk létre, és azt minősített tanúsítványon alapuló elektronikus aláírással látjuk el. Ezzel tehát okiratot képzünk, amely alkalmas arra, hogy hitelesen tanúsítsa megállapodásaidat.

Hidd el, megéri azt a pár percet. Volt már olyan, hogy kölcsönadtál valakinek, aki aztán visszafizetés helyett elkezdett másképp emlékezni a feltételekre? Nyomtál már a fűtés-szerelő kezébe előleget úgy, hogy mindössze egy baráti kézfogással bocsátottad anyagbeszerző útjára a szakit?

Szerintünk minden ügyleted fontos. Még a legkisebbek is. Ne mondj le a pontos dokumentálásról. Hidd el, időd és és pénztárcád is megengedi.

Látogass meg minket a https://app.everprove.com/hu oldalon, és használj minden funkciót 14 napig ingyen!

Szerződj díjmentesen próba ügyeket Dr. John Doe virtuális kollégánkkal. Ő egy nagyon jó fej partner, ha behívod egy ügyletbe a john.doe@everprove.com email cím, mint partner megadásával, ő pillanatok alatt bármit elfogad és aláír neked. Így tudod tét nélkül kipróbálni milyen is a digitális szerződés.

Látogass meg minket ma. Várunk. Minden ügyleted fontos, a legkisebbek is!

A bejegyzés trackback címe:

https://everprove.blog.hu/api/trackback/id/tr6315628516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása