Digitális Szerződés

Digitális Szerződés

Szerződj Digitálisan az Everprove Alkalmazással

Profi szerződésmintákkal, elektronikus aláírással és blokklánc technológiával segítünk

2020. április 29. - Everprove

A héten elérhetővé vált az Everprove alkalmazás 1.0 stabil verziója minden platformon. Weben, iOS és Android alkalmazással várunk. Többé nem kifogás, hogy nincs időd-pénzed "rendes" szerződést kötni.

everprove_szerzodes_blokklanc_alairas.png

Volt már olyan, hogy kölcsönadtál valakinek, de nem akartatok vessződni a "papírmunkával"? Időigényes, esetleg nem költséghatékony? Felejtsd el ezt a kifogást. Neked is van mobilod, a partnerednek is van mobilja. És van az Everprove alkalmazás, amivel mindössze 10 perc alatt érvényes, digitális szerződést tudtok kötni.

Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy minden technológia adott hozzá, és ha van mobilod, akkor a zsebedben ott is van minden amire szükséged lehet. Elektronikus aláírás, szerződésminták, blokklánc tanúsítás - ezek mind megtalálhatóak az Everprove alkalmazásban.

Érvényes kölcsönszerződés megkötéséhez nincs már szükség arra, hogy szerződés-minta iránt kutakodj a neten. Nyisd meg az Everprove alkalmazást, indíts ügyet, és add meg az alapvető adatokat 5 perc alatt. Hívd meg partnerededet, küldd meg neki az ajánlatodat. Digitális megegyezéseteket mi okiratba foglaljuk minősített elektronikus aláírás alkalmazásával. Ezt követően pedig az Everprove Ledger blokkláncon rögzítjük szerződéseteket, ahol az hamisítás-mentes állapotban mindig azonnal elérhető lesz.

Ugyen, hogy nincs kifogás többet? Minden ügyed fontos, minden szerződésed megér 10 perc időráfordítást.

Töltsd le az Everprove alkalmazást ma, és használd 14 napig teljesen ingyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://everprove.blog.hu/api/trackback/id/tr4015648786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása