Digitális Szerződés

Digitális Szerződés

Szerződj Digitálisan az Everprove Alkalmazással

Profi szerződésmintákkal, elektronikus aláírással és blokklánc technológiával segítünk

2020. április 29. - Everprove

A héten elérhetővé vált az Everprove alkalmazás 1.0 stabil verziója minden platformon. Weben, iOS és Android alkalmazással várunk. Többé nem kifogás, hogy nincs időd-pénzed "rendes" szerződést kötni.

everprove_szerzodes_blokklanc_alairas.png

Volt már olyan, hogy kölcsönadtál valakinek, de nem akartatok vessződni a "papírmunkával"? Időigényes, esetleg nem költséghatékony? Felejtsd el ezt a kifogást. Neked is van mobilod, a partnerednek is van mobilja. És van az Everprove alkalmazás, amivel mindössze 10 perc alatt érvényes, digitális szerződést tudtok kötni.

Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy minden technológia adott hozzá, és ha van mobilod, akkor a zsebedben ott is van minden amire szükséged lehet. Elektronikus aláírás, szerződésminták, blokklánc tanúsítás - ezek mind megtalálhatóak az Everprove alkalmazásban.

Érvényes kölcsönszerződés megkötéséhez nincs már szükség arra, hogy szerződés-minta iránt kutakodj a neten. Nyisd meg az Everprove alkalmazást, indíts ügyet, és add meg az alapvető adatokat 5 perc alatt. Hívd meg partnerededet, küldd meg neki az ajánlatodat. Digitális megegyezéseteket mi okiratba foglaljuk minősített elektronikus aláírás alkalmazásával. Ezt követően pedig az Everprove Ledger blokkláncon rögzítjük szerződéseteket, ahol az hamisítás-mentes állapotban mindig azonnal elérhető lesz.

Ugyen, hogy nincs kifogás többet? Minden ügyed fontos, minden szerződésed megér 10 perc időráfordítást.

Töltsd le az Everprove alkalmazást ma, és használd 14 napig teljesen ingyen.

Digitális Szerződéskötés Gyorsan és Egyszerűen

Napokon belül elindítjuk az Everprove alkalmazást. Több, mint egy éve dolgozunk azon, hogy kisértékű ügyleteid megkötésekor segítségedre lehessünk, a nagy nap pedig hamarosan elérkezik, indulunk!

metaimg_hu.jpg

Mik is azok a "mikroügyletek"? Saját megfogalmazásunk szerint ezek olyan kisértékű magán szerződések, mint egy egyszerűbb adásvétel, bérlet, kölcsön stb. Eladsz egy használt mobilt, bérelsz egy kocsit két hónapra egy ismerőstől, kölcsönadsz egy havernak. Közös tulajdonságuk, hogy általában kis értékük miatt, vagy más logisztikai okból ezeket általában nem megfelelő formában szerződöd le. Sőt, legtöbbször talán egyáltalán nem dokumentálod. Olyan ügyek ezek, melyeket nem tartasz annyira fontosnak, hogy szerződést kössél, mert a szerződéskötés bonyolult dolog.

No ez többet nem kifogás! Nem kell többet lemondanod a profin megszövegezett szerződésről még legkisebb ügyleteid esetén sem. Az Everprove útján percek alatt köthetsz digitálisan szerződést partnereddel. Neked csak annyi a dolgod, hogy megadod az alapvető feltételeket, és megküldöd az ügyet a partnerednek. Ő elfogadja, aláírjátok és készen is vagytok.

Megállapodásotokról mi ügyvédek által előkészített profi szerződésminta alapján érvényes szerződést hozunk létre, és azt minősített tanúsítványon alapuló elektronikus aláírással látjuk el. Ezzel tehát okiratot képzünk, amely alkalmas arra, hogy hitelesen tanúsítsa megállapodásaidat.

Hidd el, megéri azt a pár percet. Volt már olyan, hogy kölcsönadtál valakinek, aki aztán visszafizetés helyett elkezdett másképp emlékezni a feltételekre? Nyomtál már a fűtés-szerelő kezébe előleget úgy, hogy mindössze egy baráti kézfogással bocsátottad anyagbeszerző útjára a szakit?

Szerintünk minden ügyleted fontos. Még a legkisebbek is. Ne mondj le a pontos dokumentálásról. Hidd el, időd és és pénztárcád is megengedi.

Látogass meg minket a https://app.everprove.com/hu oldalon, és használj minden funkciót 14 napig ingyen!

Szerződj díjmentesen próba ügyeket Dr. John Doe virtuális kollégánkkal. Ő egy nagyon jó fej partner, ha behívod egy ügyletbe a john.doe@everprove.com email cím, mint partner megadásával, ő pillanatok alatt bármit elfogad és aláír neked. Így tudod tét nélkül kipróbálni milyen is a digitális szerződés.

Látogass meg minket ma. Várunk. Minden ügyleted fontos, a legkisebbek is!

süti beállítások módosítása